Annemette Fuglsang

Jeg er bestyrelsesmedlem i Kingo Recycling A/S og bestyrelsesformand i Museum Skanderborg. Jeg har 10 års erfaring som bestyrelsesmedlem og 14 år som CEO for en virksomhed med 85 medarbejdere og 180 mio. kr. i årlig omsætning.

Højt energiniveau, ambitiøs og visionær
Sætter retning, er velorganiseret og struktureret. 
Hurtig i tanke, tale og handling

Hvad siger mine samarbejdspartner om mig?

Thomas Kingo Hede Karlsen

Ejer Kingo Karlsen A/S

Annemette formår at sætte sin mangeårige direktørerfaring i spil i forhold til de rammer, der gælder for en privat virksomhed som vores. Vi har stor glæde af Annemettes indsigt i vilkårene for affaldsbranchen.

Morten Kohsel

Formand Erhverv Skanderborg

Annemette har  et indgående kendskab til den kommunale verden og de offentlige beslutningsprocesser, hvilket giver et rigtig godt bidrag til vores bestyrelse, som primært består af medlemmer fra det private erhvervsliv.

 
Lene Høst Madsen

Direktør Museum Skanderborg

Annemette har en helt særlig nerve og autenticitet, der gør, at hun spotter potentialer og problemer lynhurtigt, og hun formår at omsætte disse til handling. Annemette skaber stor værdi som bestyrelsesformand.

Bjarne Munk

Direktør Kredsløb A/S

Annemette har været en afgørende katalysator for at sammenlægningen mellem to affaldsenergianlæg er forløbet gnidningsfrit. Med en positiv tilgang har Annemette vendt udfordringer til gode løsninger for alle.